Telefon: 0243 - 23 10 45 Vardagar: 8.30-16.30 | Lunchstängt 12.00 – 12.30 | Lör - Sön och helgdag: Stängt

Bildelar Borlänge

Söker du bildelar i Borlänge?

Då är du välkomna till oss på Amsbergs Bilaffär & Bildemontering AB i Borlänge

Din partner för bildelar och bilåtervinning i Dalarna

Välkommen till Amsbergs Bilaffär & Bildemontering – din pålitliga partner för bildelar, skrota bilen och miljövänlig bilåtervinning i Dalarna.

Upptäck vårt omfattande utbud av bildelar i Borlänge

Här på Amsbergs Bilaffär & Bildemontering är vi stolta över att erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativa bildelar i Borlänge för alla typer av fordon. Oavsett om du behöver en motor, en växellåda eller bromskivor, har vi det du behöver för din bil till oslagbara priser.

Amsbergs bildemontering - Bildelar Borlänge

Bilåtervinning: Skrota din bil med oss i Dalarna

Har din gamla bil tjänat sitt syfte? Oroa dig inte! Vi på Amsbergs Bilaffär & Bildemontering erbjuder professionell bilskrotningstjänst där vi tar hand om din gamla bil på ett säkert och miljövänligt sätt.

Genom att skrota din bil med oss bidrar du inte bara till att frigöra plats i din uppfart utan också till att bevara vår miljö för framtida generationer.

Oavsett om du behöver  bildelar i Borlänge eller vill skrota din bil, är vi här för att hjälpa dig. Kontakta Amsbergs Bilaffär & Bildemontering idag för att få reda på hur vi kan uppfylla dina behov när det gäller bildelar och bilåtervinning i Dalarna.

Vanliga frågor och svar om att skrota bilen

Varför ska jag skrota min bil?

Att skrota din bil är ett miljövänligt och ansvarsfullt sätt att göra sig av med en gammal eller obrukbar bil. Det bidrar till att frigöra plats, minska skräp och möjliggör återvinning av material för att minska belastningen på miljön.

Vilka dokument behöver jag för att skrota min bil?

➜ Ditt senast utfärdade registreringsbevis, del 2 (den gula lappen).

➜ Legitimation

➜ Fullmakt (Om någon annan ska skrota din bil krävs en fullmakt).

Får jag betalt för min skrotbil?

Ja, i vissa fall kan du få ersättning för din skrotbil beroende på bilens skick, ålder och värde av återvinningsbara delar. Kontakta oss för en kostnadsfri bedömning av din skrotbil.

Vad händer med min skrotbil efter att den har lämnats in?

När din skrotbil lämnas in hos oss demonteras den noggrant för att återvinna användbara delar och material. Eventuella farliga ämnen hanteras säkert och miljövänligt.

Är det möjligt att skrota min bil om den inte är körbar?

Ja, vi kan hjälpa till med att skrota både körbara och icke-körbara bilar. Kontakta oss så ordnar vi med borttransporten av din bil till vår anläggning.