Telefon: 0243 - 23 10 45 Vardagar: 8.30-16.30 | Lunchstängt 12.00 – 12.30 | Lör - Sön och helgdag: Stängt

Om oss

Varför du ska välja oss:

Auktoriserad bildemontering

Vi är en auktoriserad bildemontering vilket innebär att vi har rätt till att avregistrera fordon. Vilka risker finns det genom att lämna in bilen till en icke auktoriserad bildemontering? De har inte rätt till att avregistrera fordon. Det finns risk att du fortsätter stå som ägare på en bil som du inte längre äger. Du riskerar även att inte få tillbaka eventuell skatt som finns kvar på bilen.

Miljöcertifierade

Vi är miljöcertifierade vilket innebär att vi demonterar din gamla skrotbil på ett miljövänligt sätt. För oss är det viktigt att vi värnar om miljö och vi försöker även återvinna så mycket av din bil som möjligt för att minska miljöpåverkan.

Vi försöker med passion för både bilar och miljö ta hand om fordon på ett ansvarsfullt sätt genom att återanvända samt återvinna bildelar, detta bidrar till att minska avfallet och bevara vår vackra natur för en grönare framtid.
Vårt miljömål är att minska klimatpåverkan och att öka återbruket av begagnade bildelar.

Kvalitetscertifierade

Vi är kvalitetscertifierade. Det innebär att vi har fasta rutiner för hur vi kvalitetssäkrar allt från demontering till begagnade delarna som vi har på vårt lager.

Vi skickar delar till hela Sverige

Vi finns nära dig vart i landet du än bor. Vi har reservdelar till många olika bilar och modeller. Vi kan skicka över hela landet. Bor du i Dalarna med omnejd? Då kan du även besöka vår stora självplock med ca 500 bilar. Vi är en av de största bildemonteringarna i Dalarna.

Kundnöjdhet

Vi på Amsbergs Bilaffär & Bildemontering strävar efter att du ska få ett positivt möte med oss och vi vill hjälpa dig så mycket vi kan!